Termeni și condiții

Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie şi în totalitate a acestora.

Preţurile şi specificaţiile prezente pe site nu reprezintă niciun fel de obligaţie contractuală şi pot fi schimbate fără notificare prealabilă.

Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferenţe între acestea şi produsul respectiv.

Comenzile se pot face la numerele de telefon indicate pe site, iar livrările la domiciliu sunt făcute în condiţiile specificate la secţiunea Livrări.

Pentru solicitarea de informaţii suplimentare sau pentru exprimarea opiniilor şi sugestiilor dumneavoastră ne puteţi transmite un mesaj prin intermediul formularului de contact.

În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră.

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Copyright © 2012 - Restaurant EDMA. All rights reserved.      Termeni și condiții      Protecţia Consumatorilor – ANPC

Internet Power Web Design Alexandria